Trans-valaistut kytkimet - oikea valaistus nykyaikaiselle ohjaamolle

  10.04.2018

Vain muutamia paikkoja, joissa oikea valaistus on tärkeämpi kuin sotilaslentokoneissa. Ulkoisista valoista, jotka mahdollistavat ohjaajan selviytymisen ja muiden näkemisen, sisäiseen valaistukseen, joka ei häiritse silmää, on tärkeää, että ohjaamon valaistus on oikea.

Elektronisten komponenttien valmistajat, jotka tarjoavat valaistuja ohjauspaneeleja ohjaamon sisällä, ovat harvinaisia. Se on ympäristö, jossa jokainen laite ja sen kytkimet on valaistava riittävästi luettavaksi erittäin haastavissa ympäristöissä.

Moderni ohjaamo valaistus on suunniteltu tieteellisen tietämyksen ihmisen näköä ajatellen. Esimerkiksi viime vuosina on tapahtunut siirtyminen punaisesta valaistuksesta alhaisen voimakkuuden vihreäksi / siniseksi valoksi, koska retinas-tangot ovat herkkiä aallonpituudelle.

Nexus Components -partnere EHC: n, joka laajensi valikoimaansa valaistuneita nappuloita viime vuosina, on hyödyllistä löytää parhaat tuotteet.

EHC valmistaa parhaillaan suurinta valikoimaa säätimiä maailmanlaajuisesti. Se toimittaa lentokoneiden valmistajille, avioniikan laitteiden toimittajille, Yhdysvaltain hallitukselle ja liittovaltion ilmailuhallinnolle.

Sotilaskäyttöön tarkoitettujen ilma-alusten lisäksi niiden valaistut kytkimet löytyvät kaupallisista ilma-aluksista, simulaattoreista, pinta-aluksista, sukellusveneistä, maanalaisista laitteista, lumikennoista, teattereista ja monista muista sovelluksista.

Ajatus vetää valoa napin tai ohjauksen kautta on kehitetty 1930-luvulta lähtien, kun lentäjien instrumentit aluksi valaistuivat pienen jälkivalon tai kohdevalaisimien avulla pilottikärjen ympärillä. Jotkut ilma-alukset käyttivät jopa flourescent-maalimerkkejä valaisevansa paneelinsä. Kun jälkivalot ja suunnatut karttavalot ovat yhä käytössä, taustavalopaneelien ja valaisimien (valaistut) painikkeet säätävät instrumenttien itsensä sytyttämisen ja nimenomaan näkyvyyden.

EHC: n tarjoamat valaistut nupit mahdollistavat akselisuojan, vastinreiän syvyyden, halkaisijan, ruuviasennon, merkinnän ja värin mukauttamisen. Night Vision -yhteensopivat versiot ovat saatavilla koko valikoimasta, jotta ne täyttävät NVIS: n Green A -vaatimukset erilaisilla korkeuseroilla, halkaisijoilla, väreillä ja legendoilla avioniikkasektorilla.

Elektroninen laitteisto on ollut yli 40 vuoden ajan ilma-alusten miehistöasemien ja niihin liittyvien laitteiden valaistut napit. Niiden kevyt testaus nupit on tyhjentävä, ja yritys käyttää laserkaiverrus, tyyny painatus ja kuuma leimaamalla antaa erinomaisen merkinnän määritelmän säilyttäen kustannustehokkuuden asiakkaille.

Valmistettu kaikkien asiaankuuluvien sotilastandardien mukaisesti EHC: n valikoimassa ei ole pelkästään transilluminated knobs vaan myös laaja valikoima eri materiaaleista tehtyjä valaistumattomia versioita. Yhtiön luettelon monipuolinen luonne tarkoittaa sitä, että voit suunnitella täsmälleen oikean ympäristön oman tarpeisiisi.

Niiden valikoimassa voit luoda yhtenäisen, teemoitetun ulkoasun ja antaa lisäominaisuuksia, ratkaisuja pieniin tiloihin ja tuotteisiin, jotka sopivat erinomaisesti viestintäsovelluksiin.

EHC: n käyttämä materiaali on vertaansa vailla. Käyttämällä läpinäkyvää, palonkestävää kestomuovia ja jatkuvasti arvioitaessa uusia hartseja, niiden tuotteet voivat täyttää mekaaniset, lämpö-, sähkö- ja iskutarpeet.

Nexus Components ja EHC tarjoavat juuri oikea-aikaisia ​​palveluja vastaamaan asiakkaiden jatkuviin tarpeisiin. Lisäksi sekä suurille että pienille tuotantovälineille on tarjolla mukautettuja muotoilutuotteita.

Lisätietoja Electronic Hardware Corporationin tuotteista ja palveluista saat Nexus Components -palvelusta osoitteesta 01524 770 777.


Katso trans valaistut nupit täältä:

http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Control-Knobs/Backlit-Control-Knobs

Kuva Bryan Goffista Unsplashista.